Uddeholm Shaping the world

  Produktlansering av Uddeholm Idun

  När vi lanserade Uddeholm Idun 15-16 mars i Frankfurt lades ännu en “gudomlig kraft” till vår produktfamilj, utvecklad speciellt för verktygshållare för indexerbara inlägg. Precis som den eviga ungdomens gudinna, Idun, kommer den att bibehålla sin ungdomliga glans tack vare sin korrosionsbeständighet.

  Denna lansering sätter standarden för hur vi vill arbeta för att förkorta tiden från lansering till framgång på marknaden. Under utbildningen diskuterades såväl marknadsföring som tekniska aspekter. Varje marknad gjorde också en grov plan för hur de vill arbeta med Uddeholm Idun på just deras specifika marknad. Vi är alla överens om att lanseringsmötet bara är en början och att vi nu måste gå samman för att locka kunderna med hjälp av vårt lanseringspaket, som innehåller presentationer, broschyrer, pressmeddelanden, roll-ups etc. Vi är övertygade om att det finns en ljus framtid för verktygshållarmarknaden.

  Under de senaste åren har marknaden börjat efterfråga rostfria hållare, något som ännu inte varit tillgängligt. Genom att lansera Uddeholm Idun har Uddeholms AB lyssnat på marknadens önskemål och erbjuder nu ett material som inte bara är rostfritt utan också förhärdat.

  Med Uddeholm Idun revolutionerar Uddeholm AB verktygshållarmarknaden genom att erbjuda en säker och pålitlig snabbspolningsknapp till färdiga verktygshållare för indexerbara insatser. Uddeholm Idun är en seghärdad och rostfri hållarkvalitet, vilket gör att tillverkningen kan ske på ett enda ställe utan värmebehandling och beläggning.

  5 snabbfakta om Uddeholm Idun

  • Applikationspatenterad
  • Förhärdad (42-46 HRC) och korrosionsbeständig, påskyndar tillverkningsprocessen
  • Sparar tid och pengar, ingen nickelbeläggning är nödvändig, bra också av hälso- och miljöskäl
  • Tillgänglig i rundstänger, där majoriteten finns i intervallet 25-65 mm

  Vill du veta mer om Uddeholm Idun eller Uddeholms verktygshållarkoncept? Kontakta Ulrika Mossfeldt eller Göran Skoog.