Bohler-Uddeholm India inviger toppmodern PVD-beläggningsavdelning i Chakan, Pune

Bohler-Uddeholm India Pvt Ltd, ett helägt dotterbolag till Voestalpine Edelstahl Gmbh, invigde 21 september 2016 en PVD-beläggningsanläggning i Chakan Pune, Maharashtra.

PVD-beläggningsprojektet som kostat 3 miljoner euro är utrustat med tysk toppmodern Eifeler Vacotec-teknik. Bohler-Uddeholm India har ambitiösa tillväxtplaner i alla segment, speciellt inom mervärdestjänster som vakuumvärmebehandling och ytbehandlingar som PVD-beläggningar, med en måltillväxt på 30 % per år de närmaste fem åren i dessa segment.

“Bohler-Uddeholm India är det enda företaget i landet som erbjuder kompletta lösningar för verktygsindustrin som högkvalitativt verktygsstål, snabbstål, specialmaterial, vakuumvärmebehandling samt ytbehandlingar som PVD-beläggningar. Detta gör Bohler-Uddeholm India till en unik one stop-serviceleverantör för våra värdefulla kunder”, säger Alok Jhamb, Managing Director, Bohler Uddeholm India Pvt Ltd.

bohler-uddeholm-india
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.