Veľká investícia do deliaceho strediska

Lepšie služby pre zákazníkov, kratšie doby dodania a zvýšená flexibilita. Nové plne automatizované deliace stredisko v hodnote 32 miliónov švédskych korún je najväčšou samostatnou investíciou spoločnosti Uddeholm v súčasnosti do oblasti skladovania a distribúcie.

„Cieľom spoločnosti Uddeholm je byť svetovým lídrom v každej časti reťazca,“ povedal viceprezident a riaditeľ pre oblasť logistiky Stefan Sjögren. Poháňajú nás potreby našich zákazníkov, čo znamená, že sa vždy snažíme ponúkať lepšie služby, než sa považujú v našom odvetví za štandardné.

Plne automatizované deliace stredisko sa teraz stavia v sklade spoločnosti Uddeholm v Hagforse vo Švédsku. Obsahuje dve nové píly a systém automatického triedenia pre objednávky do 430 mm. Systém bude obsahovať 517 rôznych priečinkov na skladovanie.

„Vďaka tejto obrovskej investícii dokážeme zlepšiť rýchlosť služieb a efektivitu v našom sklade,“ dodáva Stefan Sjögren. „Naši zákazníci určite ocenia kratšie doby dodania, efektívnejšie dodávky, ako aj možnosť prísnejších tolerancií.

uddeholm-sawcenter
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.