Súťaž „Výrobca nástrojov roka“

Divízia výroby nástrojov spoločnosti Audi AG vyhrala už po štvrtý raz za sebou súťaž „Vysoká kvalita výroby“ a získala titul „Výrobca nástrojov roka 2015“. Interná divízia výroby nástrojov spoločnosti Audi AG znovu získala korunu ako celkový víťaz súťaže „Vysoká kvalita výroby“ vo svojom odvetví.

Firma založená v Ingolstadte, ktorá vyhrala aj predtým v rokoch 2004, 2006 a 2011, opäť raz získala titul „Výrobca nástrojov roka“. Prestížnu trofej odovzdal pánovi Michaelovi Brememu, manažérovi divízie výroby nástrojov zo spoločnosti Audi, víťaz minulého ročníka Michael Wiglenda, globálny generálny riaditeľ sekcie Technical Competence Center Medical Systems zo spoločnosti Gerresheimer Regensburg GmbH pri príležitosti oficiálneho ceremoniálu, ktorý je súčasťou každoročného medzinárodného seminára „Výroba nástrojov a foriem pre budúcnosť“ pred približne 280-členným publikom v korunovačnej miestnosti na radnici mesta Aachen.

Pri prezentácii ocenenia Michael Wiglenda ocenil ako jednu z hlavných predností divízie výroby nástrojov spoločnosti Audi vynikajúci vývoj a implementáciu kontinuálneho virtuálneho procesného reťazca, ktorý je už zavedený. Porotu tiež veľmi oslovil vývoj inteligentného nástroja, ktorý sa automaticky nastavuje a stabilizuje tak proces v reakcii na nové ovplyvňujúce faktory.

Poprední výrobcovia nástrojov budú znova súťažiť v nadchádzajúcom roku. Seminár „Výroba nástrojov a foriem pre budúcnosť“ a súťaž „Vysoká kvalita výroby“ sponzoruje spoločnosť Uddeholm.

tool-maker-of-the-year
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.