Spoločnosť Bohler-Uddeholm India uviedla do prevádzky najmodernejšiu továreň na PVD povlakovanie na predmestí Chakan mesta Pune

Bohler-Uddeholm India Pvt Ltd, 100-percentná dcérska spoločnosť spoločnosti Voestalpine Edelstahl Gmbh, v nedávnej dobe – 21. septembra 2016 – uviedla do prevádzky továreň na PVD povlakovanie na predmestí Chakan mesta Pune, v štáte Maháraštra.

Projekt PVD povlakovania za 3 milióny € na predmestí Chakan využíva najmodernejšiu nemeckú technológiu Eifeler Vacotec. Spoločnosť Bohler-Uddeholm India má ambiciózne plány rastu vo všetkých segmentoch, hlavne v oblastiach pridaných služieb, ako je vákuové tepelné zušľachťovanie a povrchové zušľachťovanie ako napríklad PVD povlakovanie, s plánovaným rastom predaja v týchto segmentoch vo výške 30 % ročne po dobu najbližších 5 rokov.

„Spoločnosť Bohler-Uddeholm India je jedinou spoločnosťou v krajine, ktorá ponúka kompletné riešenia pre oblasť výroby nástrojov, ako sú napríklad vysokokvalitné nástrojové ocele, rýchlorezná oceľ, špeciálne materiály, vákuové tepelné zušľachťovanie a povrchové zušľachťovanie ako PVD povlakovanie. Zo spoločnosti Bohler-Udeeholm India sa stáva jedinečný poskytovateľ kompletných služieb pre našich ctených zákazníkov s vysokou mierou profesionality,“ hovorí Alok Jhamb, generálny riaditeľ spoločnosti Bohler Uddeholm India Pvt Ltd.

bohler-uddeholm-india
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.