Predstavenie ocele Uddeholm Idun

Naše portfólio produktov vyvinuté špeciálne pre držiaky nástrojov pre indexovateľné vložky bolo rozšírené o ďalšiu „božskú silu“ – oceľ Uddeholm Idun, ktorú sme predstavili 15. a 16. marca vo Frankfurte. Rovnako ako bohyňa večnej mladosti zo škandinávskej mytológie – Idun – si vďaka odolnosti voči korózii zachová svoj mladícky lesk.

Toto predstavenie vytvára nový štandard v spôsobe našej plánovanej práce, aby sme sa pokúsili skrátiť čas od predstavenia po dosiahnutie úspechu na trhu. Počas skúšok sme pokryli marketingové aj technické aspekty. Každý trh tiež vypracoval hrubý plán, ako chce pracovať s oceľou Uddeholm Idun vo svojej konkrétnej oblasti. Všetci sme vyjadrili súhlas, že stretnutie pri príležitosti predstavenia bol len začiatok a teraz musíme spojiť sily, aby sme pritiahli zákazníkov pomocou nášho štartovaciebo balíka, ktorý obsahuje prezentácie, brožúry, tlačové správy, reklamné panely a pod. Všetci sme presvedčení, že oceľ Uddeholm Idun čaká žiarivá budúcnosť na trhu držiakov nástrojov.

Počas niekoľkých posledných rokov začal trh žiadať akosť nehrdzavejúcich držiakov – niečo, čo nebolo doposiaľ dostupné. Spoločnosť Uddeholms AB vypočula dopyt trhu a predstavila oceľ Uddeholm Idun – materiál, ktorý je nielenže nehrdzavejúci, ale aj predkalený.

S oceľou Uddeholm Idun spôsobila spoločnosť Uddeholms AB revolúciu na trhu držiakov nástrojov, pretože ponúka bezpečné a spoľahlivé zrýchlenie smerom k dokončeným držiakom nástrojov pre indexovateľné vložky. Oceľ Uddeholm Idun je predkalená a ponúka nehrdzavejúcu akosť držiakov, čo umožňuje výrobu na jeden raz – bez potreby tepelného zušľachťovania a povlakovania.

5 stručných faktov o oceli Uddeholm Idun

  • Prvá oceľ na držiaky nástrojov odolná voči korózii, ktorá je dostupná na trhu.
  • Patentovaná aplikácia
  • Predkalená (42 – 46 HRC) a odolná voči korózii, zrýchľuje proces výroby u výrobcov
  • Šetrí čas a peniaze, nevyžaduje sa niklovanie, je vhodná aj zo zdravotných a environmentálnych dôvodov
  • Dostupná v okrúhlych tyčiach, kde väčšina spadá do rozsahu 25 – 65 mm

Chcete sa dozvedieť viac o oceli Uddeholm Idun alebo o koncepcii držiakov nástrojov Uddeholm? S dôverou sa obráťte na Ulriku Mossfeldtovú alebo Görana Skooga.

Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.