APEXEM v Číne dosahuje skvelý úspech

APEXEM v Číne dosahuje skvelý úspech a svetlú budúcnosť s oceľou Uddeholm Vanadis 8, veľkými rozmermi ocele Uddeholm Divevar pre tlakové odlievanie a aditívnou výrobou ako prelomovou technológiou pre priemysel výroby foriem v regióne Ázie a Pacifiku.

84 predajcov, manažérov z oblasti predaja/marketingu a technických manažérov sa stretlo v meste Sia-men, prístavnom meste na juhovýchodnom pobreží Číny, na 2-dňovom technickom mítingu, kde si vymenili poznatky o najnovšom vývoji, nových produktoch, segmente a aplikáciách, aby pomohli stratégiám rastu v novom roku.

Interaktívny program zahŕňal témy ako aditívna výroba, vyhodnotenie predstavenia ocele Vanadis 9, najnovší vývoj v oblasti extra veľkých blokov ocele Dievar, vývoj na trhu razenia za horúca, analýzu konkurentov, úspešné príbehy, dostatok času na vytváranie sietí a zdieľanie a ešte oveľa viac.

Medzi kľúčové výsledky alebo zhrnutia dvojdňového stretnutia patria:

  • Rozvoj predaja a rastu organizácie ASSAB v regióne Číny je naozaj povzbudivý, hlavne u troch gigantov ASSAB Ningbo, ASSAB Šanghaj a ASSAB Dongguan. V niekoľkých nadchádzajúcich rokoch môžeme v rámci skupiny ASSAB Pacific očakávať viac a viac príspevkov pochádzajúcich z prevádzok v Číne.
  • Prvé dva mesiace predaja ocele Vanadis 8 SuperClean po jej predstavení v Číne ukazujú veľmi jasnú budúcnosť. Sme naozaj presvedčení, že nová akosť podporí predaje a pomôže v novom finančnom roku 2017/2018 dosiahnuť rekordné maximum.
  • Vďaka úspešnému vývoju veľkých blokov ocele Dievar od spoločnosti Uddeholm bude ASSAB i naďalej krok pred konkurenciou a na vedúcej pozícii na trhu foriem pre odlievanie pod vysokým tlakom v oblasti automobilového priemyslu.
  • Rozvoj lisovania dielov automobilových konštrukcií za horúca prináša ďalšiu obrovskú príležitosť pre nás, aby sme dobyli trhy našimi jedinečnými a bezkonkurenčnými produktmi – oceľami Dievar, QRO-90 a Unimax.
  • Rovnako ako vždy, aj teraz bolo prezentovaných viac než 50 presvedčivých úspechov z rôznych segmentov, ktoré dokázali, že nielen samotný produkt, ale aj kľúčové vedomosti alebo know-how sú základom, ktorý sa skrýva za úspechom organizácie ASSAB.
  • A v neposlednom rade nám nezostáva nič iné než súhlasiť s hosťujúcim rečníkom zo spoločnosti Trumpf, že AM (3D tlač a laserové poťahovanie) sa stanú prelomovou zmenou v oblasti výroby foriem v budúcnosti.
apexem-china-success
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.