Uddeholm Shaping the world

  Information Covid-19

  Uddeholm og voestalpine High Performance Metals Norway AS overvåker kontinuerlig utviklingen av Corona-viruset, både internasjonalt og nasjonalt, og holder seg til anbefalinger og retningslinjer fra relevante myndigheter. Våre kunders og ansattes helse er vår absolutte høyeste prioritet!

  Leveranser fra Uddeholms AB går som vanlig, og vi jobber kontinuerlig for å unngå forsinkelser så langt det lar seg gjøre. Vår varmebehandling i Vetlanda og vårt bearbeidingsanlegg i Hagfors er fortsatt i full drift. For å sikre fortsatt levering av verktøystål til våre kunder, jobber vi proaktivt med forebyggende tiltak i alle enheter. Anbefalte forholdsregler tas når man håndterer materialer og ansatte med forkjølelsessymptomer, om enn milde, blir bedt om å være hjemme. Vi gjør vårt ytterste for å sikre at vi kan fortsette driften til tross for fravær eller produksjonsavbrudd. Uddeholms AB har også oppnevnt en dedikert arbeidsgruppe som kontinuerlig overvåker utviklingen og utarbeider handlingsplaner deretter. Gruppen består av representanter fra forskjellige avdelinger, noe som betyr at beslutninger og utførelse kan implementeres umiddelbart.

  Vi foretar for øyeblikket ikke forretningsreiser eller kundebesøk, med mindre disse ikke er forretningskritiske, og møter holdes via web eller telefon. Det er også innført besøksforbud til alle våre produksjonsenheter. For å ivareta både våre kunder og våre ansatte samt familier på en best mulig måte vil våre ansatte gjøre ustrakt bruk av hjemmekontor samtidig som vi opprettholder alle service funksjoner  ved vårt anlegg i Jernkroken 18. Dette gjør vi både for å minimere smittespredningen på arbeidsplassen, men også for at de med barn som ikke har lov til å gå på skole / førskole kan fortsette å jobbe hvis de ønsker det.

  Skulle du ha ytterligere spørsmål, ta kontakt med Ragnar Vaksdal

  Følg oss
  Avbryt
  cancel
  Avbryt

  Mine konto innstillnger

  Din forespørsel behandles, vennligst vent