Uddeholm Shaping the world

  Uddeholm Danmark innvier toppmoderne PVD-belegningsanlegg i Kolding i Danmark

  Den 27. januar 2017 innviet Uddeholm Danmark et PVD-belegningsanlegg i Kolding i Danmark. Over hundre kunder og interessenter deltok i den offisielle innvielsen.

  PVD-belegningsanlegget til 1,2 millioner euro i Kolding er utstyrt med toppmoderne tysk Eifeler Vacotec-teknologi. Uddeholm Danmark har ambisiøse vekstplaner innen PVD-belegg, med mål om en salgsvekst på 40–50 % per år i de neste fem årene i dette segmentet.

  ”Vi er sikre på at denne investeringen vil hjelpe oss med å opprettholde og kanskje også øke vår høye markedsandel innen verktøystål i Danmark. Kombinasjonen av salg og teknisk støtte for så vel Uddeholm verktøystål som Eifeler-belegg er unik på det danske markedet og kommer til å styrke vår posisjon betydelig. Samtidig kan leveringstiden for belegg reduseres, til fordel for kundene våre”, sier en stolt Country Manager Åge Østergaard fra Uddeholm Danmark.

  uddeholm-denmark-pvc-coating-3
  Følg oss
  Avbryt
  cancel
  Avbryt

  Mine konto innstillnger

  Din forespørsel behandles, vennligst vent

  Bruk en nettleser som ikke er utdatert.

  Du bruker en utdatert nettleser.

  Det kan forekomme feil under bruk av nettstedet.