Uddeholm Shaping the world

  Uddeholm Danmark innvier toppmoderne PVD-belegningsanlegg i Kolding i Danmark

  Den 27. januar 2017 innviet Uddeholm Danmark et PVD-belegningsanlegg i Kolding i Danmark. Over hundre kunder og interessenter deltok i den offisielle innvielsen.

  PVD-belegningsanlegget til 1,2 millioner euro i Kolding er utstyrt med toppmoderne tysk Eifeler Vacotec-teknologi. Uddeholm Danmark har ambisiøse vekstplaner innen PVD-belegg, med mål om en salgsvekst på 40–50 % per år i de neste fem årene i dette segmentet.

  ”Vi er sikre på at denne investeringen vil hjelpe oss med å opprettholde og kanskje også øke vår høye markedsandel innen verktøystål i Danmark. Kombinasjonen av salg og teknisk støtte for så vel Uddeholm verktøystål som Eifeler-belegg er unik på det danske markedet og kommer til å styrke vår posisjon betydelig. Samtidig kan leveringstiden for belegg reduseres, til fordel for kundene våre”, sier en stolt Country Manager Åge Østergaard fra Uddeholm Danmark.

  uddeholm-denmark-pvc-coating-3
  Følg oss
  Avbryt
  cancel
  Avbryt

  Mine konto innstillnger

  Din forespørsel behandles, vennligst vent