Uddeholm Shaping the world

  Zaagcentrum van Uddeholm is klaar voor ingebruikname

  Het nieuwe zaagcentrum, dat afgelopen zomer en najaar bij de staalfabriek van Uddeholm in Hagfors is gebouwd, zal eind dit jaar in gebruik worden genomen. Het zaagcentrum vervangt zes verouderde zagen met een lage capaciteit ten opzichte van de huidige standaarden door een splinternieuw, volautomatisch zaagcentrum met een voorraadsysteem met 665 verschillende partities en twee nieuwe zagen met geautomatiseerde sorteersystemen voor afmetingen tot 430 mm.

  “Om aan de verwachtingen en eisen van de klanten op het gebied van service en efficiëntie tegemoet te komen, moeten we sneller en efficiënter worden. Daarom heeft Uddeholm 32 miljoen SEK geïnvesteerd in de bouw van een nieuw zaagcentrum”, aldus algemeen directeur Johnny Sjöström.

  Met deze investering verbetert Uddeholm de service naar zijn klanten toe door kortere levertijden, gegarandeerde leveringen en beperkte toleranties van het verzaagde materiaal. Klanten willen niets liever dan een betere service en dit sluit naadloos aan op de strategie van Uddeholm om op alle gebieden nummer 1 te zijn.

  uddeholm_sawcenter
  Please use a browser that is not outdated.

  You are using an outdated web browser.

  Errors may occur when using the website.