Uddeholm Shaping the world

  Uddeholm Mirrax 40 in China

  Uddeholm Mirrax 40 is flink gegroeid in China sinds de lancering in 2012. Dit jaar verwacht de verkoopgroep in China 125 ton Uddeholm Mirrax 40 te verkopen. De echte doorbraak kwam toen het kantoor in Qingdao de toonaangevende Chinese producent van lcd-tv’s ervan wist te overtuigen dat een roestvrij voorgehard materiaal de productietijd aanzienlijk kon terugbrengen.

  Na deze doorbraak gingen de voordelen van Uddeholm Mirrax 40 als een lopend vuurtje rond in China en inmiddels gebruiken steeds meer plaatselijke eindgebruikers van lcd-tv’s en matrijzenmakers Uddeholm Mirrax 40. Het verkoopteam in China benadrukt de volgende kenmerken bij de promotie van Uddeholm Mirrax 40: de voorgeharde toestand (waardoor kosten & en tijd worden bespaard, omdat warmtebehandeling overbodig is), de roestvrije eigenschappen (minder corrosie, minder stilstand voor napolijsten), de uitstekende verspaanbaarheid in voorgeharde toestand en uitstekende polijstbaarheid.

  De markt voor lcd-tv’s staat echter enorm onder druk en prijsverlagingen voor eindproducten worden vaak aan de matrijzenbouwers doorberekend. Hierdoor zien wij af en toe een verschuiving naar materialen uit het lagere marktsegment. Verder zijn frames door designveranderingen op de lcd-markt veel minder belangrijk geworden en/of soms zelfs geheel afwezig. Ondanks deze trend slaagt het verkoopbedrijf er toch in om nieuwe mogelijkheden te vinden om deze unieke staalsoort te ontwikkelen en de verkoopvolumes voor Uddeholm Mirrax 40 blijven groeien in China.

  Eén reden voor de verwachte groei op het gebied van huishoudelijke apparaten is de trend naar het gebruik van meer vlamvertragende materialen, wat om een beter corrosiebestendig materiaal vraagt. Een andere trend bij huishoudelijke apparaten is de zoektocht naar kwalitatief hoogwaardige, transparante onderdelen, waarin het kantoor in Qingdao Uddeholm Mirrax 40 wederom met succes heeft gepromoot. Ditmaal als groenteladen bij Haier, het grootste witgoedbedrijf ter wereld, dat constant naar uitbreiding van het productassortiment zoekt.

  We zien ook dat voor bepaalde elektronische componenten kortere productieseries nodig zijn en hier is Uddeholm Mirrax 40 de ideale staalsoort voor de gebruiker of maker van de matrijzen.

  uddeholm_mirrax40_haier
  Please use a browser that is not outdated.

  You are using an outdated web browser.

  Errors may occur when using the website.