Uddeholm Denemarken opent een state-of-the-art PVD-coatingfabriek in het Deense Kolding

Op 27 januari 2017 opende Uddeholm Denemarken een PVD-coatingfabriek in het Deense Kolding. Er waren ruim honderd klanten en belanghebbenden aanwezig op de officiële opening.

In de PVD-coatingfabriek van 1,2 miljoen euro in Kolding wordt de allernieuwste techniek van het Duitse Eifeler Vacotec gebruikt. Uddeholm Denemarken heeft ambitieuze groeiplannen voor PVD-coaten en mikt in deze sector op een jaarlijkse groei van 40 tot 50% voor de komende 5 jaar.

“We zijn ervan overtuigd dat we dankzij deze investering ons grote marktaandeel in gereedschapsstaal in Denemarken zullen kunnen behouden en zelfs vergroten. De combinatie van de verkoop en technische ondersteuning van zowel gereedschapsstaal van Uddeholm als coatings van Eifeler is uniek op de Deense markt en zal onze positie aanzienlijk versterken. Verder kunnen we onze klanten een kortere levertermijn garanderen voor de coatings”, zegt Age Ostergaard trots, country manager bij Uddeholm Denemarken.

uddeholm-denmark-pvc-coating-3
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.