Uddeholm Shaping the world

  Tool Maker of the Year-wedstrijd

  De gereedschapsmakerij van Audi AG heeft voor de vierde keer de wedstrijd “Excellence in Production” gewonnen en de titel “Toolmaker of the Year 2015” binnengehaald. De interne gereedschapsmakerij van Audi AG is binnen de branche opnieuw uitgeroepen tot eindwinnaar van de wedstrijd “Excellence in Production”.

  Het bedrijf uit Ingolstadt heeft de wedstrijd al eens gewonnen in 2004, 2006 en 2011 en heeft nu opnieuw de titel “Toolmaker of the Year” binnengehaald. Tijdens een formele plechtigheid in de Kroningszaal in het stadhuis van Aken die onderdeel is van het jaarlijkse internationale colloquium “Tool and Die Making for the Future”, werd de felbegeerde trofee in de aanwezigheid van zo’n 280 mensen uitgereikt aan Michael Breme, manager van de gereedschapsmakerij bij Audi, door de winnaar van vorig jaar, Michael Wiglenda, global senior director van het Technical Competence Center Medical Systems bij Gerresheimer Regensburg GmbH.

  Bij de uitreiking van de prijs prees Michael Wiglenda de uitstekende ontwikkeling en implementatie van een continue virtuele procesketen als één van de sterkste punten van de gereedschapsmakerij bij Audi. De jury was verder erg te spreken over de ontwikkeling van een slimme tool die bij nieuwe beïnvloedende factoren zich direct aanpast om het proces te stabiliseren.

  De belangrijkste gereedschapsfabrikanten zullen het volgend jaar opnieuw tegen elkaar opnemen. Het colloquium “Tool and Die Making for the Future” en de wedstrijd “Excellence in Production” worden gesponsord door Uddeholm.

  tool-maker-of-the-year
  Please use a browser that is not outdated.

  You are using an outdated web browser.

  Errors may occur when using the website.