Uddeholm Shaping the world

  Productlancering van Uddeholm Idun

  Op 15 en 16 maart hebben wij een nieuwe “hemelse kracht” aan ons speciaal ontwikkelde productassortiment voor gereedschapshouders voor wisselplaten toegevoegd met de lancering van Uddeholm Idun in Frankfurt. Door zijn corrosiebestendigheid bewaart het product steeds een eeuwige glans, net als Idun, de godin van de eeuwige jeugd uit de noordse mythologie.

  Met deze lancering bepalen wij de standaard voor onze methode om de tijd tussen lancering en marktsucces zo kort mogelijk te houden. Tijdens de training kwamen zowel marketing- als technische aspecten aan de orde. Iedere markt heeft een algemeen plan opgesteld waarin de werkwijze voor Uddeholm Idun binnen een bepaalde markt wordt vastgelegd. Iedereen was het er over eens dat de lanceringsbijeenkomst slechts een eerste stap is en dat we nu onze krachten moeten bundelen om klanten aan te trekken door middel van presentaties, brochures, persberichten, oprolbare banners, enz.Wij zijn ervan overtuigd dat Uddeholm Idun een rooskleurige toekomst tegemoet gaat op de markt voor gereedschapshouders.

  In de afgelopen jaren bleef de markt vragen naar een roestvrije staalsoort voor gereedschapshouders, iets wat nog niet bestond.Met de lancering van Uddeholm Idun laat Uddeholms AB zien dat wij naar de marktbehoeften luisteren en bieden wij een materiaal aan dat niet alleen roestvrij is, maar ook voorgehard.

  Met Uddeholm Idun zorgt Uddeholms AB voor een revolutie op de markt voor gereedschapshouders en biedt het een veilige en betrouwbare binnendoorweg naar afgewerkte gereedschapshouders voor wisselplaten.Uddeholm Idun is een voorgeharde en roestvrije staalsoort voor gereedschapshouders waardoor de productie een onestopshop wordt en warmtebehandeling en coatings overbodig zijn.

  5 snelle weetjes over Uddeholm Idun

  • De eerste corrosiebestendige staalsoort voor gereedschapshouders op de markt.
  • Gepatenteerde toepassing.
  • Voorgehard (42-46 HRC) en corrosiebestendig, versnelt het productieproces voor de fabrikanten.
  • Tijd- en geldbesparend, geen nikkelcoating nodig, mens- en milieuvriendelijk.
  • Verkrijgbaar in ronde staven, voornamelijk tussen 25 en 65 mm

  Meer informatie over Uddeholm Idun of over het gereedschapshoudersconcept van Uddeholm?Neem dan contact op met Ulrika Mossfeldt of Göran Skoog.