Uddeholm Shaping the world

  Grote investering in zaagcentrum

  Een betere dienstverlening aan klanten, kortere levertijden en meer flexibiliteit. Een geheel nieuw, volautomatisch zaagcentrum ter waarde van 32 miljoen SEK is de grootste afzonderlijke investering in opslag en distributie die Uddeholm recentelijk heeft gedaan.

  “Ons doel (en het doel van Uddeholm) is om wereldwijd toonaangevend te zijn in elk deel van de keten”, zegt vicepresident en logistiek manager Stefan Sjögren. Wij laten ons leiden door de klantbehoeften. Dit houdt in dat wij altijd beter willen zijn dan de standaard in de industrie.

  Het volautomatische zaagcentrum wordt momenteel gebouwd bij het magazijn van Uddeholm in Hagfors, Zweden. Het centrum bestaat uit twee nieuwe zagen met een automatisch sorteersysteem voor bestellingen tot 430 mm. Het systeem zal 517 verschillende opslagvakken beslaan.

  “Met deze gigantische investering kunnen wij ons serviceniveau en onze efficiëntie in het magazijn verbeteren”, vervolgt Sjögren. Dit betekent kortere levertijden voor de klanten en efficiëntere leveringen. Ook kunnen toleranties kleiner worden gehouden.

  uddeholm-sawcenter
  Please use a browser that is not outdated.

  You are using an outdated web browser.

  Errors may occur when using the website.