Uddeholm Shaping the world

    Bohler-Uddeholm India opent een ultramoderne PVD-coatingfabriek in Chakan, Pune

    Op 21 september 2016 opende Bohler-Uddeholm India Pvt Ltd, een volledige dochteronderneming van Voestalpine Edelstahl Gmbh, een PVD-coatingfabriek in Chakan (district Pune, deelstaat Maharashtra).

    In de PVD-coatingfabriek van 3 miljoen euro in Chakan, Pune wordt de allernieuwste techniek van het Duitse Eifeler Vacotec gebruikt. Bohler-Uddeholm India heeft ambitieuze groeiplannen voor alle segmenten, maar vooral wat betreft diensten met toegevoegde waarde, zoals vacuüm warmtebehandelingen en oppervlaktebehandelingen, bijv. PVD-coaten. Het mikt in deze segmenten op een jaarlijkse omzetgroei van 30% gedurende de komende 5 jaar.

    “Bohler-Uddeholm India is het enige bedrijf in heel India dat totaaloplossingen aanbiedt voor de werktuigindustrie, zoals hoogwaardig gereedschapsstaal, sneldraaistaal, speciale materialen, vacuüm warmtebehandelingen en oppervlaktebehandelingen zoals PVD-coaten. Dit maakt van Bohler-Uddeholm India een professionele en unieke onestop-serviceprovider voor onze belangrijke klanten,” aldus de heer Alok Jhamb, managing director bij Bohler Uddeholm India Pvt Ltd.

    bohler-uddeholm-india