Uddeholm Shaping the world

  Betere oppervlakken met Uddeholm Nimax ESR

  Uddeholm Nimax komt binnenkort in een ESR-versie op de markt: Uddeholm Nimax ESR. Het materiaal is speciaal ontwikkeld voor grote en middelgrote spuitgietvormen waarbij hoge eisen aan oppervlakteafwerking worden gesteld. Het materiaal zal vooral worden toegepast in de auto-, witgoed-, verpakkings- en elektronische industrie voor transparante, hoogglansgepolijste of getextureerde vormen. Uddeholm Nimax ESR heeft dezelfde kwaliteiten van het gewone Uddeholm Nimax, zoals sterkte en lasbaarheid, maar biedt een betere reinheid en homogeniteit dankzij het ESR-proces.

  Voorbeelden van toepassingsgebieden voor het ESR-materiaal:

  • Auto’s
  • Koplampen en achterlichten
  • Grote interieuronderdelen
  • Huishoudelijke apparaten
  • Bedieningspanelen
  • Elektronica
  • Frames voor led-tv’s

  Neem voor meer informatie a.u.b. contact op met uw verkoopkanaal.

  uddeholm-nimax-esr