Aftellen voor Uddeholm AM Corrax-poeder is begonnen

De ontwikkeling van Uddeholm AM Corrax-poeder gaat door en op dit moment sturen wij het poeder naar een aantal geselecteerde klanten voor printinzetten om het gereedschap in productie te testen. Ook zijn we op zoek naar de beste verpakkings- en verzendingsmethode voor het poeder voor de verwerking, verzending en opslag. Verder verzamelen wij meer data van Uddeholm AM Corrax om deze te vergelijken met zowel de gewone Uddeholm Corrax als andere AM-staalkwaliteiten. Tot dusver zijn de resultaten zeer positief.

We verheugen ons op de komende lancering en houden u op de hoogte van het verdere verloop.

uddeholm-am-corrax
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.