Uddeholm Shaping the world

  Uddeholm – vinner av prisen Volvo Cars Quality Excellence (VQE)

  Uddeholm mottok nylig prisen Volvo Cars Quality Excellence (VQE). Volvo Cars innførte prisen i 2011 i den hensikt å anerkjenne leverandører som leverer produkter, tjenester og partnerskap av høy kvalitet. Følgende ytelseselementer måles:

  • Sertifikater
  • Volvo Cars’ Supplier Evaluation Model (SEM)
  • Servicenivå
  • Kundetilfredshet
  • Eskalering
  • Kvalitetsmål
  • Fester
  • Tillit
  • Kundesertifikat

  For å være kvalifisert til prisen må leverandøren oppnå godkjente nivåer innen alle kategorier i en periode på 12 måneder. Dette oppnådde vi takket være et vellykket samarbeid mellom Uddeholm og Uddeholm Sverige.

  uddeholm-volvo-award
  Please use a browser that is not outdated.

  You are using an outdated web browser.

  Errors may occur when using the website.