Uddeholm Shaping the world

  Uddeholm Mirrax 40 i Kina

  Uddeholm Mirrax 40 har hatt en betydelig vekst i Kina siden lanseringen i 2012. I år planlegger salgsgruppen i Kina å selge 125 tonn av Uddeholm Mirrax 40. Det virkelige gjennombruddet kom da Qingdao-kontoret klarte å overbevise den ledende kinesiske LCD-TV-produsenten om at et rustfritt forherdet materiale ville bidra til en kraftig reduksjon av produksjonstiden.

  Siden dette gjennombruddet har ryktet om fordelene ved Uddeholm Mirrax 40 spredd seg i Kina, og flere lokale LCD-TV-brukere og støpeformprodusenter bruker nå Uddeholm Mirrax 40. Salgsteamet i Kina fokuserer på følgende fordeler i sin markedsføring av Uddeholm Mirrax 40: den forherdede tilstanden (dvs. kostnads- og tidsbesparelser fordi varmebehandling er unødvendig), de rustfrie egenskapene (f.eks. mindre korrosjon, redusert nedetid grunnet ny polering), den overlegne bearbeidbarheten i forherdet tilstand og utmerket polerbarhet.

  LCD-TV-markedet er imidlertid utrolig konkurranseutsatt, og prisreduksjoner på sluttprodukter er noe som belastes støpeformprodusentene. På grunn av dette har vi i noen tilfeller sett et skifte til materialer av dårligere kvalitet. Designendringene i LCD-markedet har også ført til at rammene blir mindre viktige og/eller fjernes helt. Selv om dette er en pågående trend, finner salgsselskapet nye muligheter for ytterligere utvikling av denne unike kvaliteten, og volumene av Uddeholm Mirrax 40 fortsetter å øke i Kina.

  En årsak til den ventede veksten i husholdningsapparater er etterspørselen etter mer flammehemmende materialer og dermed kravet om et mer korrosjonsbestandig materiale. En annen trend innen husholdningsapparater er å ha transparente deler av høyere kvalitet, og her har Qingdao-kontoret igjen, og med hell, markedsført Mirrax 40 som egnet materiale til grønnsaksskuffene til verdens største hvitevareselskap, Haier, som hele tiden ser etter nye måter å oppgradere produktutvalget på.

  Vi har også sett at for visse elektronikkomponenter som krever kortere produksjonsserier, gir Uddeholm Mirrax 40 støpeformbrukeren/-produsenten en optimal kvalitet.

  uddeholm_mirrax40_haier
  Please use a browser that is not outdated.

  You are using an outdated web browser.

  Errors may occur when using the website.