Uddeholm Shaping the world

  Uddeholm Japan på Intermold 2016

  For tredje år på rad har Böhler-Uddeholm KK deltatt på den årlige utstillingen for skjærende og formende verktøy, Intermold 2016. I år fant utstillingen sted ved INTEX Osaka, 20.–23. april 2016.

  Intermold byr på en fantastisk mulighet til å presentere ny teknologi og for kunnskapsdeling innen tilskjærings- og støpeindustrien. Den appellerer ikke bare til japanske produsenter og forretningsfolk, men tiltrekker seg også interessen til folk i samme bransje i resten av Asia, noe som er viktig for videre markedsføring av varemerket i regionen. Intermold Osaka 2016 trakk hele 31 686 besøkende, og neste Intermold arrangeres i Tokyo fra 12. til 15. april 2017.

  I løpet av det fire dager lange arrangementet tok vi imot en rekke viktige besøkende, blant andre ledende aktører innen verktøyindustrien, hvitevareprodusenter og bil- og bilkomponentprodusenter fra kjente merker. Deres nærvær gjorde vår utstilling til en suksess. Vi ønsker også å takke Uddeholm for deres støtte og bidrag til å gjøre dette til nok et vellykket arrangement.

  Vi sees på Intermold 2017!

  uddeholm-in-osaka_353x353
  Please use a browser that is not outdated.

  You are using an outdated web browser.

  Errors may occur when using the website.