Stor investering i sagsenter

Bedre service for kundene, kortere gjennomløpstider og økt fleksibilitet. Et nytt, helautomatisk sagsenter til en verdi av 32 MSEK er Uddeholms største enkeltinvestering innen lager og distribusjon i moderne tid.

Vårt (Uddeholms) mål er å være verdensledende i alle ledd i kjeden, sier viseadministrerende direktør og logistikksjef Stefan Sjögren. Fordi vi styres av kundenes behov går vi alltid inn for å være bedre enn det som regnes som bransjestandard.

Det helautomatiske sagsenteret er nå under oppføring ved Uddeholms lager i Hagfors i Sverige. Det inneholder to nye sager med et automatisk sorteringssystem for bestillinger på opptil 430 mm. Systemet kommer til å ha 517 forskjellige avdelinger.

Med denne enorme investeringen kan vi forbedre servicegraden og effektiviteten på lageret, fortsetter Sjögren. Kundene våre får kortere gjennomløpstider og mer effektive leveranser samt mulighet for snevrere toleranser.

uddeholm-sawcenter
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.