Uddeholm Shaping the world

  Konkurranse om å bli årets verktøyprodusent

  Verktøyproduksjonsavdelingen i Audi AG har vunnet konkurransen ”Excellence in Production” for fjerde gang og har fått tittelen ”Toolmaker of the Year 2015”. Audi AGs interne avdeling for verktøyproduksjon har gjenerobret tronen som sammenlagtvinner av konkurransen ”Excellence in Production” i sin bransje.

  Det Ingolstadt-baserte selskapet, som tidligere har vunnet i 2004, 2006 og 2011, har igjen fått tittelen ”Toolmaker of the Year”. Det ettertraktede trofeet ble overlevert til Michael Breme, sjef for Audis verktøyproduksjonsavdeling, av fjorårets vinner, Michael Wiglenda, Global Senior Director i Technical Competence Center Medical Systems ved Gerresheimer Regensburg GmbH. Overleveringen skjedde ved en formell kveldsseremoni som er et ledd i det årlige internasjonale ”Tool and Die Making for the Future”-kollokviet, foran et publikum på ca. 280 personer i kroningssalen i Aachen rådhus.

  Under overleveringen av prisen fremhevet Michael Wiglenda den enestående utviklingen og implementeringen av en kontinuerlig, virtuell prosesskjede som allerede er på plass, som et av de største fortrinnene ved Audis produksjonsavdeling. Juryen var også svært imponert over utviklingen av et smart verktøy for automatisk justering, som stabiliserer prosessen etter hvert som nye påvirkende faktorer oppstår.

  I det kommende året konkurrerer de fremste verktøyprodusentene igjen med hverandre. Kollokviet ”Tool and Die Making for the Future” og ”Excellence in Production” sponses av Uddeholm.

  tool-maker-of-the-year
  Please use a browser that is not outdated.

  You are using an outdated web browser.

  Errors may occur when using the website.