Uddeholm Shaping the world

  Bohler-Uddeholm India innvier toppmoderne PVD-belegningsanlegg i byen Chakan i Pune

  Bohler-Uddeholm India Pvt Ltd, et heleid datterselskap av Voestalpine Edelstahl Gmbh, innviet et PVD-belegningsanlegg i Chakan i Pune i staten Maharashtra 21. september 2016.

  PVD-belegningsanlegget til tre millioner euro er utstyrt med toppmoderne tysk Eifeler Vacotec-teknologi. Bohler-Uddeholm India har ambisiøse vekstplaner innen alle segmenter, særlig i de verdiskapende tjenestene som vakuumvarmebehandling og overflatebehandlinger som PVD-belegg. Målet er en salgsvekst på 30 % per år i de neste fem årene i disse segmentene.

  ”Bohler-Uddeholm India er det eneste selskapet i landet som tilbyr komplette løsninger for verktøyindustrien, som høykvalitets verktøystål, høyhastighetsstål, spesialmaterialer, vakuumvarmebehandling og overflatebehandlinger som PVD-belegg. Dette gjør Bohler-Uddeholm India til en unik totalleverandør for våre verdifulle kunder,” sier Alok Jhamb, administrerende direktør i Bohler Uddeholm India Pvt Ltd.

  bohler-uddeholm-india
  Please use a browser that is not outdated.

  You are using an outdated web browser.

  Errors may occur when using the website.