Uddeholm Shaping the world

  Bedre overflater med Uddeholm Nimax ESR

  Uddeholm Nimax blir snart tilgjengelig i en ESR-versjon, Uddeholm Nimax ESR. Materialet er utviklet spesielt for store og mellomstore sprøytestøpeformer hvor kravene til overflatefinishen er høye. De viktigste bruksområdene er transparente, høyglanspolerte eller strukturerte støpeformer for bruk hovedsakelig innen bil-, hvitevare-, emballasje- og elektronikkindustrien. Uddeholm Nimax ESR har de samme gode egenskapene når det gjelder robusthet og sveisbarhet som konvensjonelt produsert Uddeholm Nimax, men har bedre renhet og homogenitet på grunn av ESR-prosessen.

  Eksempler på områder der ESR-materialet ofte brukes:

  • Bil
  • Front- og baklykter
  • Store interiørdeler
  • Hvitevarer
  • Kontrollpaneler
  • Elektronikk
  • LED TV-rammer

  Kontakt salgskanalen din hvis du ønsker mer informasjon.

  uddeholm-nimax-esr
  Please use a browser that is not outdated.

  You are using an outdated web browser.

  Errors may occur when using the website.