Új kiállítói rekord az Euroguss szakmai vásáron

Az EUROGUSS, a nyomásos öntészet nemzetközi szakmai vására fantasztikus rajtot vett az új kiállítási évben. Az 583 kiállítóval – ami 24%-kal múlja felül az előző évet – a vállalatok az eddigi legnagyobb számban mutatják be innovatív megoldásaikat az alumínium, magnézium és cink könnyűfémes öntött alkatrészek gyártása és alkalmazása terén. Hol tart jelenleg a szektor, és mit hoz a jövő – erre keresi a választ az összesen nagyjából 11 000 várt látogató, akik nem csak a kiállítók standjait, de az „Oberflächentechnik“ (felülettechnológia) pavilonban a „Forschung, die Wissen schaf(f)t“ (Kutatás a tudás szolgálatában) című különleges bemutatót, valamint az „International German Die Casting Congress“ (nemzetközi német nyomásos öntészeti kongresszus) keretein belül előadott szakértői előadásokat is felkereshetik. Az EUROGUSS 2016. január 12. és 14. között kerül megrendezésre a nürnbergi kiállítási központban.

Az EUROGUSS egymás után másodjára tett óriási lépést a növekedésben. „583 kiállító – ez nagyjából 100-zal több, mint az előző, két évvel ezelőtti EUROGUSS-on, illetve 200-zal több, mint az azt megelőző vásáron“, számolt be elégedetten Heike Slotta, a NürnbergMesse kiállítási igazgatója. Hogy minden kiállítónak elegendő helyet tudjanak biztosítani, az előző alkalmakkor használt 7 és 7A csarnokokat idén első alkalommal egészítették ki a 6-os csarnokkal. „A vásár pozitív alakulása mögötti egyik ok minden kétséget kizáróan különösen a nyomás alatt öntött alumínium alkatrészek egyre szélesebb körű elterjedése a könnyű kialakítási lehetőségeket kereső autóiparban. Az autóipar szereplői és beszállítói az öntőműhelyek legfontosabb ügyfelei“, fejtette ki Slotta. Az öntőműhelyek ügyfelei között ezenfelül megtalálhatók még a gép- és berendezésgyártási szektor, a villamos és elektronikai ipar, a bútoripar, valamint olyan innovatív szektorok, mint az energetikai vagy az orvosi technológia.

Az EUROGUSS minden második kiállítója nemzetközi résztvevő, akik 33 országból érkeznek Nürnbergbe. Németország (267 kiállító) mellett a legnagyobb európai kiállítók között szerepel Olaszország (127), Spanyolország (20), Ausztria (18), Csehország (15), Törökország (15), Svájc (13), Svédország (10), Franciaország (8), Hollandia és Szlovénia (6-6).

uddeholm-euroguss-2016
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.