Az Uddeholm Mirrax 40 Kínában

Az Uddeholm Mirrax 40 Kínában jelentős üzleti növekedésen ment át 2012-es bemutatkozása óta. Idén a kínai értékesítési csoport 125 tonna Uddeholm Mirrax 40 acélt készül eladni. Az igazi áttörést az jelentette, amikor a csingtaói iroda sikeresen meggyőzte a vezető kínai LCD TV-gyártót, hogy a rozsdamentes előedzett anyag drasztikusan csökkentheti a gyártási időt.

Az áttörés óta Kínában elterjedt az Uddeholm Mirrax 40 előnyeinek híre, az Uddeholm Mirrax 40-et használó helyi LCD TV-végfelhasználók és öntőformagyártók száma pedig gyarapszik. Az Uddeholm Mirrax 40 kínai értékesítő csapat által továbbra is népszerűsített előnyei: előedzett (hőkezelés nélküli költség- és időmegtakarítás); rozsdamentes tulajdonságok (kevesebb korrózió, rövidebb újrapolírozás miatti állásidő); kiváló megmunkálhatóság előedzett állapotban és kiemelkedő polírozhatóság.

Az LCD TV-k piacán azonban rendkívül erős a verseny, és a végtermékek árleszállításai gyakran egészen az öntőformagyártókig eljutnak, ami miatt bizonyos esetekben gyengébb anyagok használata is előfordul. Ezenfelül az LCD-piacra jellemző terméktervezési változások miatt a keretek jelentősége egyre csökken és/vagy megszűnik. Bár a trend létező, az értékesítési vállalat ezen egyedi anyagminőség további fejlesztésére folyamatosan újabb lehetőségeket talál, az Uddeholm Mirrax 40 legyártott mennyisége pedig továbbra is nő Kínában.

A háztartási cikkek terén várt növekedés egyik oka a tűzálló anyagok növekedési trendje, amelyekhez korrózióállóbb anyagra van szükség. A háztartási cikkek körében tapasztalható másik trend a jobb minőségű átlátszó elemek iránti igény, ahol megint csak a csingtaói iroda mozdította sikeresen előre az Uddeholm Mirrax 40 értékesítését a világ legnagyobb háztartásigép-gyártója, a folyamatosan termékkínálata fejlesztésén munkálkodó Haier zöldségtartó rekeszeihez.

Azt is megfigyeltük, hogy egyes rövidebb gyártási sorozatokat megkövetelő elektronikus alkatrészekhez az Uddeholm Mirrax 40 az öntőforma felhasználója/gyártója számára optimális anyagminőséget kínál.

uddeholm_mirrax40_haier
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.