Az Uddeholm máris 2488 olimpiai éremmel büszkélkedhet

A Riói Nyári Olimpiai Játékok alatt az Uddeholm szállítja az olimpia mind a 2488 érmét fémjelző szerszámhoz a nemesacélt.

Közel 11 000 atléta száll versenybe több mint 200 országból a 812 arany-, 812 ezüst- és 864 bronzéremért. A medálokat az Uddeholm AB kiváló minőségű nemesacél érmeverő szerszámaival verték.

Az érmeverő szerszámokra rendkívül magas minőségi szabványok vonatkoznak, főleg a szilárdságot és megmunkálhatóságot illetően. A 2016-os olimpiai érmek egyik oldalán a győzelem görög istennője, Niké, a Panathinaikósz-stadion és az Akropolisz látható, a másikon pedig a játékok babérlevelekkel körülölelt logója.

– Brazíliai csapatunk kemény munkájának eredményei jól szemléltetik az Uddeholm acél hasonló alkalmazásokhoz való felhasználásának előnyeit, mondta el Adam Steorn, az Uddeholm amerikai regionális értékesítési vezetője.

Az érem maga a fenntarthatóság győzelme. Az ezüst- és bronzérmek 30% újrahasznosított anyagot tartalmaznak. A dombornyomás a híres Brazil Pénzverde gyárában készült.

uddeholm-olympic-gold
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.