Az Uddeholm Japán az Intermold 2016 rendezvényen

A Böhler-Uddeholm KK egymás után 3. alkalommal vett részt az évente megrendezésre kerülő, neves öntőszerszám- és öntőforma-kiállításon, az Intermold 2016 rendezvényen. Idén az INTEX Osaka volt a 2016. április 20–23. között rendezett esemény helyszíne.

Az Intermold nagyszerű lehetőséget biztosít az öntőszerszámok és öntőformák iparával kapcsolatos új technológiák bemutatására és a tudás megosztására. Azontúl, hogy a japán gyártók és kereskedők szemében vonzó, az ázsiai térség azonos iparába tartozó szereplők figyelmét is egyre inkább felhívja, ami a márka további népszerűsítése szempontjából igen fontos. Az Intermold Osaka 2016 látogatottsági száma elérte a 31 686 főt. A következő, 2017. április 12. és 15. között szervezett Intermold megrendezési helye Tokió lesz.

A négynapos esemény alatt számos fontos látogatót láttunk vendégül. Többek között a szerszámgyártó ipar kiemelkedő szereplőit, háztartásigép-gyártókat, neves márkák autóipari és autóalkatrész-gyártóit. Kiállításunkat jelenlétük tette igazán sikeressé. Szeretnénk továbbá megköszönni az Uddeholm támogatását és hozzájárulását, amelynek révén egy újabb sikeres esemény jöhetett létre.

Találkozunk az Intermold 2017-en!

uddeholm-in-osaka_353x353
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.