Az Uddeholm fűrészközpontja üzemre kész

A hagforsi Uddeholm acélművekben idén nyáron és ősszel felépített új fűrészközpont készen áll, hogy az év végén üzembe lépjen. A fűrészközpont hat régi, a mai normák tekintetében kis kapacitású fűrészt vált le. A vadonatúj, automatizált központ egy 665 különböző rekesszel rendelkező árukészletező rendszernek és két új, 430 mm-es méretig automatizált válogató rendszerű fűrésznek ad helyet.

„Ügyfeleink szolgáltatással és eredményességgel kapcsolatos várakozásainak és igényeinek teljesítéséhez gyorsabbnak és hatékonyabbnak kell lennünk. Ez az, amiért az Uddeholm 32 millió svéd koronát fektetett az új fűrészközpont felépítésébe.“ – mondta el Johnny Sjöström, ügyvezető igazgató.

A befektetés megkezdésével az Uddeholm a rövidebb átfutási idő, a biztonságosabb szállítás és a vágott anyagok szűkebb tűrése révén megemelte ügyfelei számára nyújtott szolgáltatásainak szintjét. A megemelt szolgáltatási szint pontosan az, amit az ügyfelek várnak, és összhangban van az Uddeholm azon stratégiájával, hogy minden területen 1. legyen.

uddeholm_sawcenter
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.