Az év szerszámgyártója verseny

Az Audi AG szerszámgyártó részlege negyedszerre nyerte meg az „Excellence in Production“ (termelési kiválóság) versenyt, és vette át a „Toolmaker of the Year 2015“ (a 2015-ös év szerszámgyártója) címet. Az Audi AG vállalati szerszámgyártó részlege az „Excellence in Production“ verseny abszolút győzteseként saját iparágában újból elnyerte az első helyet.

Az ingolstadti székhelyű vállalat, mely korábban 2004-ben, 2006-ban és 2011-ben tudott nyerni, ismét megszerezte a „Toolmaker of the Year“ (az év szerszámgyártója) címet. Az áhított trófeát Michael Breme, az Audi szerszámgyártó részlegének vezetője vette át Michael Wiglendától, a tavalyi győztes Gerresheimer Regensburg GmbH, Technical Competence Center Medical Systems (orvosi rendszerek műszaki kompetencia-központja) globális főigazgatójától a nagyjából 280 fős közönség előtt megtartott éves nemzetközi „Tool and Die Making for the Future“ (a jövő szerszám- és formakészítése) találkozó esti hivatalos ünnepségén, amelyet az aacheni városháza koronázási termében rendeztek.

A díj átadásakor Michael Wiglenda dicsérte a folyamatos, virtuális eljáráslánc kiváló fejlesztését és megvalósítását, mely már jelenleg is az Audi szerszámgyártó részlegének egyik fő erőssége. A zsűrit is lenyűgözte az az újonnan kifejlesztett intelligens szerszám, amely a folyamat stabilizálása érdekében az új befolyásoló tényezőkre reagálva automatikusan állítja önmagát.

A legfőbb szerszámgyártók a következő évben ismét versenybe szállnak. A „Tool and Die Making for the Future“ találkozó és az „Excellence in Production“ támogatója az Uddeholm.

tool-maker-of-the-year
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.