Az APEXEM Kínában komoly sikerrel zárult

Az APEXEM Kínában komoly sikerrel zárult, és fényes jövőt ígér az Uddeholm Vanadis 8, a nagy méretű, HPDC-hez (nagynyomású öntés) használatos Uddeholm Dievar és az öntőforma-előállítási ipar forradalmi technológiájaként feltűnő AM számára az ázsiai és csendes-óceáni térségben.

84 értékesítő, értékesítési/marketingvezető, valamint műszaki vezető találkozott a dél-kelet kínai Hsziamen kikötővárosában egy 2 napos műszaki találkozó keretében, ahol a jövő évi növekedési stratégiák elősegítésének céljával megosztották egymással a legfrissebb fejlesztésekkel, új termékekkel, iparági és alkalmazási szaktudással kapcsolatos ismereteiket.

Az interaktív program sok más mellett olyan témákat ölelt fel, mint az additív gyártástechnológia, a Vanadis 8 bemutatásának folyományai, az extra nagy méretű Dievar blokkok legújabb fejlesztései, a melegbélyegzés piaci fejleményei, a versenytársak elemzése, sikertörténetek, továbbá bőséges idő maradt a kapcsolatépítésre és eszmecserére is.

A kétnapos találkozó főbb eredményei, konklúziói:

  • Az értékesítés és növekedés az ASSAB kínai térségeiben, kimondottan a három fő óriás, a ningbói, a sanghaji és a tungkuani ASSAB esetében igen biztatóak. A kínai műveletek felől a következő években egyre több hozzájárulás várható az ASSAB távol-keleti csoportján belül.
  • A Vanadis 8 SuperClean a kínai piacon való megjelenést követő első kéthavi eladási mutatói nagyon fényes jövőt ígérnek, és nagy bizalommal tekintünk afelé, hogy az új anyagminőség támogatni és erősíteni fogja fémpor-értékesítésünket, hogy a 2017/18-as üzleti évben rekord magasságokat érjen el.
  • Azzal, hogy az Uddeholm a Big Block Dievar fejlesztésében sikerrel járt, az ASSAB az autóipari nagynyomású öntőszerszámok piacvezetőjeként továbbra is tartja lépéselőnyét a versenytársakkal szemben.
  • A melegbélyegzés előretörése az autóipari szerkezeti elemeknél egy újabb hatalmas lehetőséget teremt számunkra, hogy egyedülálló és páratlan termékeink, a Dievar, a QRO-90 és az Unimax meghódítsák a piacot.
  • Mint mindig, több mint 50 meggyőző sikertörténet került bemutatásra különböző szegmensekből, ami újfent megerősíti, hogy nem csupán maga a termék, de a mögöttük álló tudásanyag és szakismeret jelentik a kulcsot az ASSAB számára a siker titkához.
  • Végül, de nem utolsó sorban jobban nem is érthetnénk egyet a Trumpftól érkezett vendégelőadónkkal, aki szerint az AM (3D-nyomtatás és lézeres bevonatolás) forradalmi változást fog hozni a jövő öntőforma-előállítási iparában.
apexem-china-success
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.