AM-kehitys etenee täyttä vauhtia

  AM-investoinnin ensimmäisen vaiheen laitteisto on nyt toiminnassa, sekä tuotantolaitoksessa että materiaalilaboratoriossa, ja ensimmäisen materiaalia lisäävään valmistukseen toteutetun tuotteen, Uddeholm AM Corraxin, kehitystyö etenee odotetusti. Olemme tuottaneet lukuisia Uddeholm AM Corrax -eriä hyvin tuloksin ja käyttäneet näin saatua jauhetta testikappaleiden muodostamiseen voidaksemme varmistua jauheen laadusta.

  Toistaiseksi kaikki vaikuttaa hyvältä: itse jauheen laatu vaikuttaa olevan hieman kilpailijoiden tuotteita parempi ja muodostettujen osien mekaaniset ominaisuudet vastaavat odotuksia. Kehitystyön seuraava vaihe on toimittaa jauhetta valikoiduille asiakkaille käytettävissä heidän tulostimissaan sekä tehdä tulostettujen työvälineiden ensimmäiset kokeet eri käyttökohteissa. Ensimmäiset toimitukset valikoiduille kumppaneille lähtivät Hagforsista marraskuun alkupäivinä.

  Jäljellä on kuitenkin paljon työtä, esimerkiksi atomisaattorin saannon parantaminen ja jauheen kelpuuttaminen käytettäväksi useammissa tulostuslaitteistoissa. Olemme lisäksi alkaneet valmistautua materiaalia lisäävän valmistuksen kehitystyön seuraavaan vaiheeseen, joka käsittää kuumatyösovelluksiin tarkoitetun AM-jauheen sekä Uddeholm AM Corraxin päivitetyn versio, jolla on parannettuja ominaisuuksia muovimuottisovelluksiin ja AM-tekniikkaan.

  Uddeholmin kunnianhimoisten AM-tavoitteiden saavuttaminen kestää siis vielä jonkin aikaa: lyhyellä aikavälillä Uddeholm AM Corrax tuodaan markkinoille ensi vuoden puolivälissä, ja pitkällä aikavälillä tavoitteena on saada aikaan vankka valikoima AM-tuotteita ja luoda Uddeholmille hyvä liiketoiminta-alue. Asiakkaiden kohdistama suuri mielenkiinto sekä materiaalia lisäävän valmistuksen markkinat yleensä antavat energiaa ja inspiraatiota, mutta samanaikaisesti markkinoiden odotukset ja tarve päästä toimittamaan aiheuttavat paineita.

  On myös selvää, että AM-markkinat ovat kypsymässä ja että ensi-innostus on jo ohi, joten Uddeholmin strategia ja voimakas keskittyminen sovelluksiin tuntuvat oikealta suunnalta edetä. Moni muu yritys ei toteuta samaa lähestymistapaa, joten Uddeholmin suunnitelmien nopealla ja onnistuneella toteutuksella on mainiot edellytykset. Näin voimme saavuttaa tavoitteena olevan aseman AM-markkinoiden johtavana toimijana.

  uddeholm-corrax-am
  Peruuta
  cancel
  Peruuta

  My account settings

  Odota kärsivällisesti. Pyyntöäsi käsitellään.

  Ole hyvä ja käytä selainta, joka ei ole vanhentunut.

  Käytät vanhentunutta internet-selainta.

  Sivustoa käytettäessä saattaa aiheutua virhetilanteita.