Uddeholm Denmark vihkii käyttöön huippunykyaikaisen PVD-pinnoituslaitoksen Tanskan Koldingissa

  Uddeholm Denmark on vihkinyt käyttöön huippunykyaikaisen PVD-pinnoituslaitoksen Tanskan Koldingissa 27. tammikuuta 2017 Yli sata asiakasta ja sidosryhmäedustajaa osallistui viralliseen vihkimistilaisuuteen.

  Koldingin 1,2 miljoonan euron PVD-pinnoitusprojekti käsittää huippunykyaikaisen Eifeler Vacotec -saksalaisteknologian. Uddeholm Denmarkilla on kunnianhimoisia kasvusuunnitelmia PVD-pinnoituksen osalta: myynnin kasvutavoitteeksi tällä segmentillä on asetettu 40–50 prosenttia vuodessa seuraavan viiden vuoden jakson ajan.

  ”Olemme varmoja, että tämä investointi auttaa meitä säilyttämän suuren markkinaosuutemme Tanskassa, ja ehkä jopa kasvattamaan sitä. Sekä Uddeholm-työkaluteräksen että Eifeler-pinnoitteiden myynnin ja teknisen asiakaspalvelun yhdistelmä on ainutlaatuista Tanskan markkinoilla, ja se vahvistaa asemaamme merkitsevästi. Samanaikaisesti pinnoituksen toimitusaikaa voidaan lyhentää asiakkaiden eduksi”, kertoo Uddeholm Denmarkin ylpeä maajohtaja Age Ostergaard.

  uddeholm-denmark-pvc-coating-3
  Peruuta
  cancel
  Peruuta

  My account settings

  Odota kärsivällisesti. Pyyntöäsi käsitellään.

  Ole hyvä ja käytä selainta, joka ei ole vanhentunut.

  Käytät vanhentunutta internet-selainta.

  Sivustoa käytettäessä saattaa aiheutua virhetilanteita.