Uddeholm Denmark investoi PVD-pinnoitukseen

Syksystä 2013 alkaen Uddeholm Denmark on myynyt PVD- ja CVD-pinnoitusta Tanskan markkinoilla, ja nyt yritys investoi PVD-pinnoituskeskukseen Koldingissa. Vaikka Tanskan PVD-pinnoituskeskus valmistuukin vasta syksyllä 2016, myynti on jo aloitettu ja asiakkailta saatu palaute on erittäin myönteistä.

”Olemme varmoja, että tämä investointi auttaa meitä säilyttämän suuren markkinaosuutemme Tanskassa, ja ehkä jopa kasvattamaan sitä. Sekä Uddeholm-työkaluteräksen että Eifeler-pinnoitteiden myynnin ja teknisen asiakaspalvelun yhdistelmä on ainutlaatuista Tanskan markkinoilla, ja se vahvistaa asemaamme merkitsevästi. Samanaikaisesti pinnoituksen toimitusaikaa voidaan lyhentää asiakkaiden eduksi”, kertoo Uddeholm Denmarkin ylpeä maajohtaja Age Ostergaard.

Share it
peruuta
cancel
peruuta

My account settings

Vaihda yritystä

Olet kirjautunut yrityksenä:

Sinun on ensin kirjauduttava ulos, ja kirjauduttava uudelleen vaihtaaksesi yritystä.

peruuta Kirjaudu toisen yrityksen nimissä

Odota kärsivällisesti. Pyyntöäsi käsitellään.