Uddeholm AM Corrax -jauheen lähtölaskenta on alkanut

  Uddeholm AM Corrax -jauheen kehitystyö jatkuu, ja tällä hetkellä toimitamme jauhetta valikoiduille asiakkaillemme työvälinetuotannossa testaamista varten. Samanaikaisesti kokeilemme jauheen pakkaus- ja toimitustapoja, jotka soveltuisivat sekä käsittelyyn, kuljetukseen että säilytykseen. Lisäksi kehitämme lisää Uddeholm AM Corrax -ominaisuustietoja voidaksemme verrata niitä sekä tavalliseen Uddeholm Corraxiin että muihin AM-lajeihin. Toistaiseksi tulokset ovat erittäin myönteisiä.

  Odotamme innolla tulevaa markkinoille tuomista ja kerromme edistymisestä jatkossakin.

  uddeholm-am-corrax
  Peruuta
  cancel
  Peruuta

  My account settings

  Odota kärsivällisesti. Pyyntöäsi käsitellään.

  Ole hyvä ja käytä selainta, joka ei ole vanhentunut.

  Käytät vanhentunutta internet-selainta.

  Sivustoa käytettäessä saattaa aiheutua virhetilanteita.