Uddeholm AM Corrax -jauheen lähtölaskenta on alkanut

Uddeholm AM Corrax -jauheen kehitystyö jatkuu, ja tällä hetkellä toimitamme jauhetta valikoiduille asiakkaillemme työvälinetuotannossa testaamista varten. Samanaikaisesti kokeilemme jauheen pakkaus- ja toimitustapoja, jotka soveltuisivat sekä käsittelyyn, kuljetukseen että säilytykseen. Lisäksi kehitämme lisää Uddeholm AM Corrax -ominaisuustietoja voidaksemme verrata niitä sekä tavalliseen Uddeholm Corraxiin että muihin AM-lajeihin. Toistaiseksi tulokset ovat erittäin myönteisiä.

Odotamme innolla tulevaa markkinoille tuomista ja kerromme edistymisestä jatkossakin.

Share it
peruuta
cancel
peruuta

My account settings

Vaihda yritystä

Olet kirjautunut yrityksenä:

Sinun on ensin kirjauduttava ulos, ja kirjauduttava uudelleen vaihtaaksesi yritystä.

peruuta Kirjaudu toisen yrityksen nimissä

Odota kärsivällisesti. Pyyntöäsi käsitellään.