Uddeholmilla on jo nyt 2 488 olympiamitalia

  Uddeholm toimittaa Rion kesäolympialaisiin erikoisterästä työvälineisiin, joilla valmistetaan kaikki 2 488 olympiamitalia.

  Lähes 11 000 urheilijaa yli 200 maasta kilpailee 812 kultamitalista, 812 hopeamitalista ja 864 pronssimitalista. Mitalit lyödään Brasiliassa Uddeholm AB:n erikoisteräksestä valmistetuilla laadukkailla kohomeistotyövälineillä.

  Kohomeistotyövälineiden on täytettävä äärimmäisen ankarat laatustandardit erityisesti kestävyyden ja työstettävyyden osalta. Vuoden 2016 olympiamitaleissa on toisella puolella kreikkalainen voiton jumalatar, Nike, Panathinaikos-stadion ja Akropolis ja toisella puolella laakerinlehvien kehystämä kisatunnus.

  – Brasilian tiimimme osoitti työllään Uddeholmin teräksen käyttämisen edut tällaisessa käyttökohteessa, kertoo Adam Steorn, Uddeholmin Amerikan aluemyyntijohtaja.

  Mitali itsessään edustaa kestävän kehityksen voittoa. Hopea- ja pronssimitalit sisältävät 30 prosenttia kierrätettyjä materiaaleja. Kohokuviointityön on toteuttanut kuuluisa brasilialainen rahapaja Brazilian Mint.

  uddeholm-olympic-gold
  Peruuta
  cancel
  Peruuta

  My account settings

  Odota kärsivällisesti. Pyyntöäsi käsitellään.

  Ole hyvä ja käytä selainta, joka ei ole vanhentunut.

  Käytät vanhentunutta internet-selainta.

  Sivustoa käytettäessä saattaa aiheutua virhetilanteita.