Uddeholm Shaping the world

    Uusi näytteilleasettajaennätys Euroguss-messuilla

    EUROGUSS, kansainvälinen painevalualan messutapahtuma, on saamassa mahtavan alun uuteen messuvuoteen: 583 näytteilleasettajaa, mikä on 24 prosenttia enemmän kuin edellisellä kerralla. Useammat yritykset kuin koskaan ennen esittelevät innovatiivisia ratkaisuja kevytmetallisten (alumiini, magnesium ja sinkki) painevaluosien tuotantoon ja käyttöön. Missä ala on tällä hetkellä ja mihin tulevaisuus sitä vie? Näihin kysymyksiin etsii vastauksia yhteensä noin 11 000 odotettavissa olevaa messuvierasta näytteilleasettajien osastojen lisäksi Forschung, die Wissen schaf(f)t -erikoistapahtumassa Oberflächentechnik-paviljongissa ja kansainvälisessä saksalaisessa painevalukongressissa pidetyistä asiantuntijaesityksistä. EUROGUSS järjestetään 12.–14. tammikuuta 2016 Nürnbergin messukeskuksessa.

    EUROGUSS on jo toisen kerran peräkkäin ottanut valtavan kasvuloikan. ”583 näytteilleasettajaa – se on noin 100 enemmän kuin edellisessä EUROGUSS-tapahtumassa kaksi vuotta sitten ja 200 enemmän kuin sitä edeltäneillä messuilla”, kertoo iloinen Heike Slotta, Director Exhibitions, NürnbergMesse. Jotta kaikille näytteilleasettajille voitaisiin tarjota tarpeeksi tilaa, aikaisempien kertojen näyttelyhalleja 7 ja 7A täydennetään ensimmäisen kerran hallilla 6. ”Yksi syy messujen myönteiseen kehitykseen on epäilemättä alumiinisia painevaluosia erityisesti käyttävän autoteollisuuden suuntaus kohti keveyttä.Autoteollisuus ja sen sopimusvalmistajat ovat valimoiden tärkeimpiä asiakkaita”, kertoo Slotta.Lisäksi valimoiden asiakkaiden joukossa on koneistus- ja laitossuunnittelusektorin, sähkösuunnittelu. ja elektroniikka-alan, huonekaluteollisuuden sekä energia- ja lääketeollisuuden innovaatiosektoreiden yrityksiä.

    Joka toinen EUROGUSS-messujen näytteilleasettaja on kansainvälinen yritys.Ne saapuvat Nürnbergiin 33 eri maasta. Saksan (267 näytteilleasettajaa) lisäksi eurooppalaisten näytteilleasettajien kymmenen kärkeen kuuluvat Italia (127), Espanja (20), Itävalta (18), Tšekin tasavalta (15), Turkki (15), Sveitsi (13), Ruotsi (10), Ranska (8), Alankomaat (6) ja Slovenia (6).

    uddeholm-euroguss-2016