Uddeholm Shaping the world

    Uddeholmin sahauskeskus valmiina tuotantoon

    Uutta sahauskeskusta on rakennettu tämän kesän ja syksyn aikana Uddeholmin terästehtaalla Hagforsissa. Nyt se on valmis aloittamaan tuotannon vuoden lopussa. Sahauskeskus korvaa kuusi vanhaa sahaa, joiden kapasiteetti on pieni nykyajan tasoon nähden, aivan uudella automaattisella sahauskeskuksella. Se sisältää 665 eri osiolla varustetun varastointijärjestelmän ja kaksi uutta sahaa, joissa on automaattiset lajittelujärjestelmän kokoon 430 mm asti.

    ”Voidaksemme kohdata asiakkaiden palveluun ja tehokkuuteen kohdistuvat odotukset ja tarpeet meistä on tultava nopeampia ja tehokkaampia. Tämä on syy siihen, että Uddeholm on investoinut 32 miljoonaa Ruotsin kruunua uuden sahauskeskuksen rakentamiseen”, kertoo toimitusjohtaja Johnny Sjöström.

    Investoinnin myötä Uddeholm nostaa asiakkaille tarjottavaa palvelutasoa lyhyemmillä toimitusajoilla, luotettavilla toimituksilla ja leikatun materiaalin pienemmällä toleranssilla. Tämä parannettu palvelutaso on juuri sitä, mitä asiakas haluaa, ja tukee Uddeholmin strategiaa olla ykkönen kaikilla alueilla.

    uddeholm_sawcenter