Uddeholmilla on jo nyt 2 488 olympiamitalia

Uddeholm toimittaa Rion kesäolympialaisiin erikoisterästä työvälineisiin, joilla valmistetaan kaikki 2 488 olympiamitalia.

Lähes 11 000 urheilijaa yli 200 maasta kilpailee 812 kultamitalista, 812 hopeamitalista ja 864 pronssimitalista. Mitalit lyödään Brasiliassa Uddeholm AB:n erikoisteräksestä valmistetuilla laadukkailla kohomeistotyövälineillä.

Kohomeistotyövälineiden on täytettävä äärimmäisen ankarat laatustandardit erityisesti kestävyyden ja työstettävyyden osalta. Vuoden 2016 olympiamitaleissa on toisella puolella kreikkalainen voiton jumalatar, Nike, Panathinaikos-stadion ja Akropolis ja toisella puolella laakerinlehvien kehystämä kisatunnus.

– Brasilian tiimimme osoitti työllään Uddeholmin teräksen käyttämisen edut tällaisessa käyttökohteessa, kertoo Adam Steorn, Uddeholmin Amerikan aluemyyntijohtaja.

Mitali itsessään edustaa kestävän kehityksen voittoa. Hopea- ja pronssimitalit sisältävät 30 prosenttia kierrätettyjä materiaaleja. Kohokuviointityön on toteuttanut kuuluisa brasilialainen rahapaja Brazilian Mint.

uddeholm-olympic-gold
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.