Uddeholm Shaping the world

  Uddeholm – VQE (Volvo Cars Quality Excellence) Award -voittaja

  Uddeholm vastaanotti VQE (Volvo Cars Quality Excellence) Award -palkinnon Volvo Cars perusti palkinnon vuonna 2011 tunnustukseksi laadukkaita tuotteita, palveluita ja kumppanuussuhteita toimittaville alihankkijoilleen.  Suorituskyvyn mittaamisen osa-alueet:

  • Sertifikaatit
  • Volvo Cars -yrityksen Supplier Evaluation Model (SEM) -malli
  • Palvelutaso
  • Asiakastyytyväisyys
  • Kasvu
  • Laatutavoitteet
  • Sitoutuminen
  • Luotettavuus
  • Asiakassertifikaatti

  Palkintoehdokkuus edellyttää, että toimittaja on pystynyt ylläpitämään hyväksytyn tason kaikilla osa-alueilla 12 kuukauden ajan. Tämä saavutettiin Uddeholmin ja Uddeholm Swedenin menestyksellisen yhteistyön kautta.

  uddeholm-volvo-award
  Please use a browser that is not outdated.

  You are using an outdated web browser.

  Errors may occur when using the website.