Uddeholm Shaping the world

  Uddeholm Mirrax 40 Kiinassa

  Uddeholm Mirrax 40 -liiketoiminta on kasvanut merkittävästi Kiinassa käynnistymisensä vuonna 2012 jälkeen. Tänä vuonna Kiinan myyntiryhmä suunnittelee myyvänsä 125 tonnia Uddeholm Mirrax 40 -terästä. Todellinen läpimurto saavutettiin, kun Qingdaon toimisto pystyi vakuuttamaan johtavan kiinalaisen LCD TV -valmistajan siitä, että ruostumaton nuorrutettu materiaali auttaisi lyhentämään ratkaisevasti tuotantoaikaa.

  Tämän läpimurron jälkeen sana Uddeholm Mirrax 40:n eduista on levinnyt Kiinassa, ja yhä useammat paikallisesti LCD TV -käyttäjät ja -muotinvalmistajat käyttävät Uddeholm Mirrax 40:tä. Uddeholm Mirrax 40:n edut, joita Kiinan myyntitiimi markkinoi, ovat: nuorrutettu tila (eli koska lämpökäsittelyä ei tarvita, säästetään aikaa ja rahaa), ruostumattomuusominaisuudet (eli vähemmän korroosiota, vähennän uudelleenkiillotuksesta johtuvia katkoksia), erinomainen lastuttavuus nuorrutetussa tilassa ja ylivertainen kiillotettavuus.

  LCD TV -markkinoilla kilpailu on kuitenkin ankaraa ja lopputuotteiden hinnanalennukset välittyvät muotinvalmistajille. Tämän takia tietyissä tapauksissa on siirrytty heikkolaatuisempiin materiaaleihin. Lisäksi LCD-markkinoiden muotoilumuutosten takia kehyksistä on tulossa vähemmän tärkeitä ja/tai niitä ei ole. Tästä suuntauksesta huolimatta myyntiyhtiö etsii uusia mahdollisuuksia kehittää tätä ainutlaatuista teräslajia edelleen, ja Uddeholm Mirrax 40 -myynti jatkaa kasvuaan Kiinassa.

  Yksi syy odotettuun kasvuun kodinkoneissa suuntaus käyttää entistä paloturvallisempia materiaaleja, mikä edellyttää paremmin korroosiota kestävien materiaalien käyttämistä. Toinen kodinkonealan suuntaus on valmistaa entistä laadukkaampia läpinäkyviä osia. Tällä sektorilla Qingdaon toimisto on menestyksekkäästi markkinoinut Uddeholm Mirrax 40:tä Haeirille, joka on maailman suurin valkoisen linjan kodinkoneiden valmistaja, vihanneslokeroihin, koska yritys pyrkii jatkuvasti parantamaan tuotemallistoaan.

  Olemme myös nähneet, että tietyissä lyhyempiä valmistussarjoja edellyttävissä elektroniikkatuotteissa, Uddeholm Mirrax 40 on ihanteellinen valinta muotinkäyttäjälle/-valmistajalle.

  uddeholm_mirrax40_haier
  Please use a browser that is not outdated.

  You are using an outdated web browser.

  Errors may occur when using the website.