Uddeholm Japan Intermold 2016 -messuilla

Böhler-Uddeholm KK osallistui kolmantena vuonna peräkkäin vuosittaisille Intermold 2016-muottimessuille. Tänä vuonna ne järjestettiin INTEX Osakassa 20.–23. huhtikuuta 2016.

Intermold on mahtava paikka esitellä muottiteollisuuden uutta teknologiaa ja jakaa alan taitotietoa. Japanilaisten valmistajien ja kauppiaiden lisäksi se kiinnostaa yhä enemmän alan ihmisiä koko Aasiassa, mikä on merkittävää tuotemerkin markkinoinnissa alueella. Intermold Osakaan 2016 tutustui 31 686 messuvierasta. Seuraava Intermold-tapahtuma pidetään Tokiossa 12.–15. huhtikuuta 2017.

Nelipäiväisen tapahtuman aikana osastollamme kävi paljon tärkeitä vieraita. Heidän joukossaan oli tunnettuja tuotemerkkejä edustavia merkittäviä tekijöitä työvälineteollisuudesta, valkoisen linjan kodinkonevalmistusyrityksistä, autoteollisuudesta ja autojen komponenttivalmistajista. Esittäytymisestämme messuilla tuli menestys heidän ansiostaan. Haluamme myös kiittää Uddeholmia tuesta ja panoksesta tämän onnistuneen tapahtuman mahdollistamiseksi.

Nähdään siis jälleen Intermold 2017 -tapahtumassa!

uddeholm-in-osaka_353x353
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.