Uddeholm Shaping the world

  Uddeholm Idunin Aasian lanseeraus Taiwanissa

  18.–-19. syyskuuta ryhmä edustajia ASSAB Singaporesta sekä Taiwanin, Etelä-Kiinan, Japanin ja Korean myyntiyhtiöistä kokoontui yhteen Uddeholm Idunin Aasian tuotejulkistuksen merkeissä.  Uddeholm Idun on odotettu täydennys työvälinepidinkäsitteeseen. Uddeholm Idun on markkinoiden ensimmäinen ja patentoitu korroosionkestävä työvälinepidinteräs. Lisäksi se toimitetaan nuorrutettuna kovuuteen 42–46 HRC. Tuotejulkistuskoulutus, jota isännöi ASSAB Taiwan, viimeisteli Uddeholm Idunin lanseerauksen. Maaliskuussa järjestettiin Frankfurtissa vastaava työpaja Eurooppaan ja Amerikkaan keskittyville markkinoille.

  Komponenttiliiketoimintatiimin Ulrika Mossfeldt ja Göran Skoog esittelivät Uddeholm Idunin myyntinäkökohtia teknisten ominaisuuksien ja markkinoinnin kulmista. Lisäksi he käsittelivät työvälinepidinkäsitettä kokonaisuutena (mukaan lukien Uddeholm Bure ja Uddeholm Balder). Lisäksi kaikki osallistuneet alueet ja Kyle Martin ASSAB Pacificista esittelivät nykyistä toimintaansa tällä segmentillä sekä yleisiä tulevaisuudensuunnitelmiaan.

  Uskomme ja toivomme, että osallistuneet myyntiyhtiöt onnistuvat markkinoillaan Uddeholm Idunin ja työvälinekäsitteen kanssa.

  uddeholm-idun-taiwan
  Please use a browser that is not outdated.

  You are using an outdated web browser.

  Errors may occur when using the website.