Uddeholm Shaping the world

  Uddeholm Denmark investoi PVD-pinnoitukseen

  Syksystä 2013 alkaen Uddeholm Denmark on myynyt PVD- ja CVD-pinnoitusta Tanskan markkinoilla, ja nyt yritys investoi PVD-pinnoituskeskukseen Koldingissa. Vaikka Tanskan PVD-pinnoituskeskus valmistuukin vasta syksyllä 2016, myynti on jo aloitettu ja asiakkailta saatu palaute on erittäin myönteistä.

  ”Olemme varmoja, että tämä investointi auttaa meitä säilyttämän suuren markkinaosuutemme Tanskassa, ja ehkä jopa kasvattamaan sitä. Sekä Uddeholm-työkaluteräksen että Eifeler-pinnoitteiden myynnin ja teknisen asiakaspalvelun yhdistelmä on ainutlaatuista Tanskan markkinoilla, ja se vahvistaa asemaamme merkitsevästi. Samanaikaisesti pinnoituksen toimitusaikaa voidaan lyhentää asiakkaiden eduksi”, kertoo Uddeholm Denmarkin ylpeä maajohtaja Age Ostergaard.

  belaegning-a
  Please use a browser that is not outdated.

  You are using an outdated web browser.

  Errors may occur when using the website.