Uddeholm Shaping the world

  Uddeholm AM Corrax -jauheen lähtölaskenta on alkanut

  Uddeholm AM Corrax -jauheen kehitystyö jatkuu, ja tällä hetkellä toimitamme jauhetta valikoiduille asiakkaillemme työvälinetuotannossa testaamista varten. Samanaikaisesti kokeilemme jauheen pakkaus- ja toimitustapoja, jotka soveltuisivat sekä käsittelyyn, kuljetukseen että säilytykseen. Lisäksi kehitämme lisää Uddeholm AM Corrax -ominaisuustietoja voidaksemme verrata niitä sekä tavalliseen Uddeholm Corraxiin että muihin AM-lajeihin. Toistaiseksi tulokset ovat erittäin myönteisiä.

  Odotamme innolla tulevaa markkinoille tuomista ja kerromme edistymisestä jatkossakin.

  uddeholm-am-corrax
  Please use a browser that is not outdated.

  You are using an outdated web browser.

  Errors may occur when using the website.