Uddeholm Shaping the world

  Tuotejulkistus: Uddeholm Idun

  Tuotevalikoimaamme on täydennetty uudella ”jumalallisella voimalla”, kun erityisesti kääntöterien työvälinepitimiin kehitetty Uddeholm Idun esiteltiin 15.–16. maaliskuuta Frankfurtissa. Norjalaisen mytologia ikuisen nuoruuden jumalattaren, Idunin, tavoin se säilyttää nuorekkaan kiillon korroosionkestävyytensä ansiosta.

  Tämä tuotejulkistus asettaa standardin sille, miten Uddeholm kykenee lyhentämään aikaa lanseerauksesta markkinamenestyksen saavuttamiseen. Koulutus kattoi sekä markkinoinnin että tekniset näkökohdat. Lisäksi jokaiselle markkina-alueelle laadittiin karkea suunnitelma siitä, miten tietyillä markkinoilla halutaan työskennellä Uddeholm Idunin parissa. Olimme kaikki yksimielisiä siitä, että lanseerauskokous on vasta alku, ja nyt meidän on yhdistettävä voimamme asiakkaiden houkuttelemiseksi tuotejulkistuspakkauksella, joka sisältää esityksiä, esitteitä, lehdistötiedotteita, roll-upeja ja niin edelleen. Olemme vakuuttuneita Uddeholm Idunin valoisasta tulevaisuudesta työvälinepidinmarkkinoilla.

  Viime vuosien aikana markkinoilta on alkanut tulla kysymyksiä, koskien ruostumatonta teräslajia työvälinepitimiin – sitä ei kuitenkaan ole ollut saatavilla. Uddeholm Idunin lanseeraus osoittaa, että Uddeholms AB on kuunnellut markkinoiden toiveita. Nyt sillä on tarjolla materiaali, joka on ruostumattomuuden lisäksi myös nuorrutettu.

  Uddeholm Idunin myötä Uddeholms AB mullistaa työvälinepidinmarkkinat tarjoamalla turvallisen ja luotettavain pikakelauspainikkeen kääntöterien työvälinepitimien valmistukseen. Uddeholm Idun on nuorrutettu ruostumaton teräslaji työvälinepitimiin. Sen ansiosta valmistuksessa saavutetaan yhden pysähdyksen ratkaisu, jossa ei enää tarvita lämpökäsittelyä eikä pinnoitusta.

  Uddeholm Idun: 5 tosiseikkaa

  • Markkinoiden ensimmäinen korroosionkestävä työvälinepidinteräs
  • Patentoitu
  • Nuorrutettu (42–46 HRC) ja korroosionkestävä, mikä nopeuttaa asiakkaiden tuotantoa
  • Säästää aikaa ja rahaa: nikkelipinnoitetta ei tarvita, mistä on etua myös työterveydelle ja ympäristölle
  • Saatavana pyöreinä kankina pääasiassa alueella 25–65 mm

  Haluatko tietää lisää Uddeholm Idunista tai Uddeholm Tool Holder Concept -käsitteestä? Ota yhteyttä Ulrika Mossfeldtiin tai Göran Skoogiin.

  Please use a browser that is not outdated.

  You are using an outdated web browser.

  Errors may occur when using the website.