Tool Maker of the Year -kilpailu

Audi AG:n työvälinevalmistusdivisioona on voittanut Excellence in Production -kilpailun neljännen kerran saaden Toolmaker of the Year 2015 -kunniamaininnan. Audi AG:n yrityksen sisäinen työvälinevalmistusdivisioona ottanut jälleen voiton itselleen Excellence in Production -kilpailun kokonaisvoittajana omalla teollisuudenalallaan.

Ingolstadtissa toimiva yritys, joka on voittanut aikaisemmin vuosina 2004, 2006 ja 2011, on jälleen kerran Toolmaker of the Year. Tavoitellun palkinnon luovutti Michael Bremelle, Audin työvälinevalmistusdivisioonan johtajalle, viime vuoden voittaja Michael Wiglenda, Gerresheimer Regensburg GmbH:n lääketieteellisten järjestelmien teknisen osaamiskeskuksen Global Senior Director, virallisessa iltajuhlassa, joka on osa vuotuista kansainvälistä Tool and Die Making for the Future -konferenssia. Tilaisuutta todisti noin 280 henkilön yleisö Aachenin raatihuoneen juhlasalissa.

Palkinnon luovutustilaisuudessa Michael Wiglenda ylisti jo käytössä olevan jatkuvan ja järkeistetyn tuotantoketjun mahtavaa kehitystä ja käyttöönottoa yhtenä Audin työvälinevalmistusdivisioonan tärkeimmistä vahvuuksista. Tuomaristoon teki suuren vaikutuksen myös älykäs työväline, joka säätyy automaattisesti tasapainottaakseen prosessi vasteena uusiin, siihen vaikuttaviin tekijöihin.

Alan parhaat työvälinevalmistajat ottavat mittaa toisistaan jälleen tänä vuonna. Uddeholm sponsoroi Tool and Die Making for the Future -konferenssia ja Excellence in Production -kilpailua.

tool-maker-of-the-year
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.