Uddeholm Shaping the world

  Parempia pintoja Uddeholm Nimax ESR:llä

  Uddeholm Nimaxista on pian saatavana ESR-versio, Uddeholm Nimax ESR. Materiaali on kehitetty erityisesti suurille ja keskikokoisille ruiskuvalumuoteille, joissa on suuret vaatimukset pinnoitteelle. Tärkeimpiä käyttökohteita ovat läpinäkyvät, korkeakiiltoiset tai pintakuvioidut muotit, joita käytetään pääasiassa autoteollisuudessa, valkoisen linjan kodinkoneiden valmistuksessa sekä pakkaus- ja elektroniikkateollisuudessa. Uddeholm Nimax ESR sisältää kaikki perinteisesti valmistetun Uddeholm Nimaxin hyvät ominaisuudet, kuten sitkeys ja hitsattavuus, mutta sillä on parempi puhtaus ja homogeenisuus ESR-prosessin ansiosta.

  Esimerkkejä käyttökohteista, joissa usein tarvitaan ESR-materiaalia:

  • Autoteollisuus:
  • etu- ja takavalot
  • suuret sisustusosat
  • Valkoisen linjan kodinkoneet:
  • ohjauspaneelit
  • Elektroniikka
  • LED-televisioiden kehykset

  Lisätietoja saat omalta myyntiedustajaltasi.

  uddeholm-nimax-esr
  Please use a browser that is not outdated.

  You are using an outdated web browser.

  Errors may occur when using the website.