Uddeholm Shaping the world

  Bohler-Uddeholm India vihkii käyttöön huippunykyaikaisen PVD-pinnoituslaitoksen Chakan Punessa.

  Bohler-Uddeholm India Pvt Ltd, joka on Voestalpine Edelstahl GmbH:n kokonaan omistama tytäryhtiö, on 21. syyskuuta 2016 vihkinyt käyttöön PVD-pinnoituslaitoksen Chakan Punessa, Maharashtran osavaltiossa.

  Chakan Punen kolmen miljoonan euron PVD-pinnoitusprojekti käsittää huippunykyaikaisen Eifeler Vacotec -saksalaisteknologian. Bohler-Uddeholm Indialla on kunnianhimoisia kasvusuunnitelmia kaikilla segmenteillä. Erityisen tärkeä osan niistä muodostava lisäarvopalvelut, kuten tyhjiölämpökäsittely- ja pinnoituskäsittelyt. mm- PVD-pinnoitus. Näillä segmenteillä myynnin kasvutavoitteeksi on asetettu 30 prosenttia vuodessa seuraavan viiden vuoden jakson ajan.

  ”Bohler-Uddeholm India on maan ainoa yritys, joka pystyy tarjoamaan työvälineteollisuudelle kokonaisratkaisuja, kuten laadukkaita terästyövälineitä, pikaterästä, erikoismateriaaleja, tyhjiölämpökäsittelyä ja pintakäsittelyjä, kuten PVD-pinnoitteita. Tämän ansiosta Making Bohler-Uddeholm India on ainutlaatuinen ja erittäin ammattitaitoinen kokonaistoimittaja arvokkaille asiakkaillemme”, kertoo Alok Jhamb, Bohler Uddeholm India Pvt Ltd:n toimitusjohtaja.

  bohler-uddeholm-india
  Please use a browser that is not outdated.

  You are using an outdated web browser.

  Errors may occur when using the website.